ATT BOKA EN KLIENTPLATS

Att sätta upp en egen konstellation

Om du är intresserad och vill boka en klientplats, rekommenderar jag att du har deltagit vid något konstellationsarbete med mig tidigare. Det ger dig möjlighet att förstå hur konstellationer fungerar och mitt sätt att arbeta.

Från min sida behöver jag ha träffat varje person innan bokning av klientplats.

Pris för klientplats är 4.400 kronor, inklusive lokal och arrangemang. Tiden för en konstellation är upp till 3 timmar.

_A7A3609_crop
Lou%20R_300_Web

Familjekonstellationer har en förbluffande träffsäkerhet: Hur är det möjligt att deltagarna bara ”vet” och agerar utifrån familjedramer de inte har några förkunskaper om? Det händer verkligen något metafysiskt i ”fältet”, konstellationen. Jag har deltagit i konstellationer med en av de internationellt främsta på området och jag har deltagit i Jennifers, både som huvudperson och deltagare. Det är ingen skillnad: Jennifer tar oss med nästan omärklig, varsam hand till fältet, där allt blir synligt och läkning kan ske på djupet. Jag har sett de mest skeptiska pragmatiker ta del i detta på ett helt naturligt sätt. Har du aldrig provat en familjekonstellation, ska du prova med Jennifer. Detta är på riktigt.

Lou Rehnlund
Johan%20H_300_Web

Jag har fått den stora förmånen att vara med i arbetet med Familjekonstellationer. Det är med stor glädje och förundran jag har sett omedvetna energiblockeringar lösas upp och fått kärleken att flöda och blomstra i familjen. Det är helt enkelt en magisk kraftfull lösningsorienterad metod.

Jennifer faciliterar arbetet med stor värme, kärlek, intuition och djup visdom. Jag kan varmt och tryggt rekommendera hennes fantastiska arbete.

Johan Hedin
Jina%20H_300_Web

Jennifer leder med enorm värme och kärlek. Med omsorg och respekt för individen, deltagarna och processen. Tack vare det och hennes fulla närvaro och starka intuition, blev min konstellation en otrolig fin och berörande upplevelse. Det som sker i en familjekonstellation går inte riktigt med ord att beskriva för någon, det behöver upplevas för att förstå. Jag fylls alltid av fascination och förundran över det som sker i familjekonstellationer. Evigt tacksam för denna upplevelse — tack Jennifer

Jina Hannah

Viktigt att veta innan konstellationen

Innan konstellationsarbetet börjar, skriver alla deltagare under att de är medvetna om att:

  • Allt som händer under konstellationen, som berör klienten eller övriga deltagare,  är och förblir konfidentiellt.

  • Alla deltagare tar sitt fulla ansvar för sitt eget deltagande.

  • Arbetet är inom ramen för personlig utveckling, inte traditionell terapi.

AdobeStock_175849458_Web
_A7A3613_crop

Vad händer efter en konstellation?

Tiden efter en konstellation kan se olika ut. Ibland känns förändringen direkt och ibland tar det längre tid, månader eller år. Det är känt att konstellationer kan medföra en utveckling i livet men likt en Oceanångare kan det ta tid att ändra kurs.

Obekväma känslor kan ibland uppstå, också detta kan komma direkt, eller en tid efter konstellationen. Detta är sunda reaktioner, du kliver ur en gammal identitet; ett tomrum kan uppstå och du ger istället plats för den du verkligen är.

Skulle situationen kännas besvärande och frågor uppstå, finns dock alltid möjligheten att boka in en enskild session för att arbeta vidare med vad helst som kommit upp.

“There is a crack in everything. That’s how the light gets in."

Leonard Cohen