ATT DELTA SOM REPRESENTANT

Img040

Att delta som representant

Representant är att delta i någon annans konstellation och det är en själslig upplevelse som berör dig på ett inre plan. Du kan som representant öppna upp till egen förståelse och ödmjukhet till din familjehistoria och rötter. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av konstellationer för att vara med som representant.

Pris för en representantplats är 250 kronor. Tiden för en konstellation är upp till 3 timmar.

Anders_300_Web

Jennifer kom med starka rekommendationer och tog mig på en otrolig resa. Innan jag gjorde min första konstellation, rekommenderades jag delta som representant, vilket var mycket lärorikt. Jennifer har ett tryggt ledarskap och hon har förmågan att hitta kärnan i det som behöver bearbetas.

Anders
Maria%20G_300_Web

Tack för att jag fick vara med på dagens konstellation. Det är så berikande och spännande. Aldrig vet jag vad som kommer dyka upp och ofta skakas hela jag om. Någonting händer, känslor hamnar på rätt plats och pusselbitar hamnar rätt och helt utan att mitt intellekt är inblandat.

Maria Goth
Fredrik%20S_300_Web

Som representant får jag en  insikt och större förståelse för mig själv. Jag är fascinerad hur samtliga, klienter som representanter, utan någon regi får klarhet och insikt i känslor och tankar som är gömda och/eller glömda av någon anledning. Metoden familjekonstellationer fascinerar mig och Jennifers kunskap och energi i sitt yrke imponerar på mig. Jag ser med spänning och glädje fram emot nästa familjekonstellation.

Fredrik Siösteen

Viktigt att veta innan konstellationen

Innan konstellationsarbetet börjar, skriver alla deltagare under att de är medvetna om att:

  • Allt som händer under konstellationen, som berör klienten eller övriga deltagare,  är och förblir konfidentiellt.

  • Alla deltagare tar sitt fulla ansvar för sitt eget deltagande.

  • Arbetet är inom ramen för personlig utveckling, inte traditionell terapi.

AdobeStock_175849458_Web

“There is a crack in everything. That’s how the light gets in."

Leonard Cohen