REFERENSER

Ann%20N_300_Web

Konstellationer… Jag blir alltid lika fascinerad och påmind om hur konstellationer kan visa vägen vad som egentligen händer och sker. I relationer. I situationer. I livet. Varje gång jag är med på en konstellation slås jag av vilken klarhet, förståelse och läkning det är. Det är helt "mindblowing" - bortom alla andra sätt att arbeta. Det är helt fenomenalt! Jag älskar att leva mitt liv med denna ingrediens. Jag kan varmt rekommendera alla - enskilda individer, par, företagare, entreprenörer - att prova.

Ann Nilsson Ahnstedt
Elisabet%20H_300_Web

Jennifer har full koll då hon håller i processerna i familjekonstellationerna. Hon har en atmosfär av omtanke, varsamhet, lugn och klokhet. Där träder olösta skeenden fram ur historien. I trygghet äger konstellationen rum. Det oavslutade läker äntligen ut. Helande! 

Elisabet Högberg
placeholder user

Med hjälp av Jennifers varma, inkännande och respektfulla guidning kom jag i kontakt med de mönster i mitt liv som formar mina relationer. Tack vare Jennifers arbete fick jag en större förståelse för var mina känslomässiga problem kommer ifrån och jag har kunnat se klarare vad jag behöver lyssna till och vad jag måste släppa kontrollen över. Jag rekommenderar Jennifer varmt till den som söker fördjupa och läka relationen både till sig själv och till andra.

Karin Ehrnberger
Anna%20B_300_Web

Jag känner mig trygg och hållen i hela processen. Jennifer leder ömt och kärleksfullt men ändå med skärpa. Ett väl omhändertaget space där vi kan transformera vad än som kommer upp.

Anna Birgersdotter
Leif%20O_300_Web

För mig är familjekonstellationer ett fönster in i Livets mysterium. När jag som representant kliver in i det vetande fältet och känner att allt finns där, så uppstår ett möte, en närvaro som gör mig ödmjuk. Jennifer guidar konstellationen till klarhet med en mjuk fast hand.

Leif Olsson
Turid%20U_300_Web

Mina erfarenheter av konstellationer har spridit så mycket glädje och lycka i mitt eget och min familjs liv de senaste tio åren att jag inte har annat val än att rekommendera dem till alla som vill prova!

Turid Ulven
Jina%20H_300_Web

Jennifer är en av vår tids mest autentiska, varmt inkännande och professionella när det kommer till att leda människor i det fantastiska och spännande arbetet med familjekonstellationer. Hon personifierar innerlig professionalism, skapar trygghet och har en medfödd förmåga att få sina klienter att känna sig sedda på djupet. Och har genom många års studier samlat den skatt av redskap som vi nu får ta del av. Jag önskar att alla fick ta del av hennes arbetssätt och visdom, då skulle världen vara så mycket vackrare.

Zuleikha Annika Eidenert
Anders_300_Web

Jag var länge nyfiken på att sätta upp en egen familjekonstellation, men det tog tid då jag kände viss rädsla inför vad processen skulle innebära. Av den anledningen var det viktigt att välja en trygg och professionell person som jag kunde lita på att leda min konstellation. Jag valde Jennifer med omsorg för den uppgiften, och kände trygghet och tillit till såväl henne som till processen.

Jennifer leder med enorm värme och kärlek. Med omsorg och respekt för individen, deltagarna och processen. Tack vare det och hennes fulla närvaro och starka intuition, blev min konstellation en otrolig fin och berörande upplevelse. Det som sker i en familjekonstellation går inte riktigt med ord att beskriva för någon, det behöver upplevas för att förstå. Jag fylls alltid av fascination och förundran över det som sker i familjekonstellationer. Evigt tacksam för denna upplevelse — tack Jennifer

Jina Hannah
Fredrik%20S_300_Web

Jag deltog som representant i Jennifers konstellationsarbete första gången i Januari 2018. Efter det så har jag deltagit i ett 10-tal konstellationer under hennes regi och är så tacksam för samtliga. Även som representant får jag en insikt och större förståelse för mig själv. Inser hur mycket automatiska tankar jag bär på och de känslor som är knutna till dessa tankar. Jag är fascinerad hur samtliga, klient och representanter, utan någon regi får klarhet och insikt i känslor och tankar som är gömda och/eller glömda av någon anledning. Metoden Familjekonstellationer fascinerar mig och Jennifers kunskap och energi i sitt yrke imponerar på mig. Jag ser med spänning och glädje fram mot nästa Familjekonstellation.

Fredrik Siösteen
Malin%20N_300_Web

Jag vill verkligen rekommendera Jennifer och hennes sätt att leda familjekonstellationer på. Med värme, kärlek och omsorg guidas man genom generationer. Lugnt och varsamt går hon fram och tryggheten är total.

Jag är så tacksam att ha fått delta som representant ett otal gånger, samt satt upp min egna konstellation som var en läkande process.

Tack för att du finns Jennifer

Malin Nelson
Johan%20H_300_Web

Jag har fått den stora förmånen att vara med i arbetet med Familjekonstellationer. Det är med stor glädje och förundran jag har sett omedvetna energiblockeringar lösas upp och fått kärleken att flöda och blomstra i familjen. Det är helt enkelt en magisk kraftfull lösningsorienterad metod.

Jennifer faciliterar arbetet med stor värme, kärlek, intuition och djup visdom. Jag kan varmt och tryggt rekommendera hennes fantastiska arbete.

Johan Hedin
Pravasi_300_Web

Familjekonstellationer med Jennifer har varit en stor del av min helande process av de energier jag burit med mig från mina förfäder. Djupt helande arbete. Jag kan varmt rekommendera.

Ma Pravasi
Clara%20D_300_Web

Att delta i Jennifers konstellationsarbete även som respresentant berörde mig djupt, och jag får insikter om mitt eget liv jag bär med mig, och som hjälper mig. Jag har fått tillfälle att speglas och spegla andra, att finslipa min intuition och omedvetna visdom kring relaterande och familjeband. Allt tack vare Jennifers skickliga, varma, trygga och professionella ledarskap i arbetet konstellationerna.

Clara Diesen
Anders_300_Web

Jennifer kom med starka rekommendationer och tog mig på en otrolig resa. Innan jag gjorde min första konstellation, rekommenderades jag delta som representant, vilket var mycket lärorikt. Jennifer har ett tryggt ledarskap och hon har förmågan att hitta kärnan i det som behöver bearbetas.

Anders
Shama%20P_300_Web

Jennifer är en fantastisk vägledare. Hennes förmåga att på ett mjukt men samtidigt bestämt sätt leda konstellationer är unikt. Genom sin kompetens och kärleksfulla närvaro öppnar hon upp för lösningar som är mycket oväntade och efterlängtade för deltagarna.

Shama Persson
Christine%20B_300_Web

Det har varit fantastiskt att delta på Jennifers familjekonstellationer, både som klient och som deltagare. Jennifer vägleder på ett tryggt, kärleksfull och öppet sätt. Det leder till att fantastiska upplevelser delas och att läkning kan ske. Som klient har jag fått förståelser om min familj som jag inte kunnat se tidigare och även upplevt starka känslor som gjort mig mer hel. Som deltagare har jag blivit berörd och känt att det som utspelat sig träffat inom mig med.

En annan härlig effekt som jag fått av att delta på konstellationer är att jag har blivit totalt avslappnad och lugn efteråt. Tror det beror på att man är här och nu när man deltar, det går inte att vara någon annanstans i tankarna. Jag rekommenderar alla att vara med på en familjekonstellation.

Christine Busain
La%20Wida%202_194_Web

Jag har varit med i flera konstellationer med Jennifer Wallentin dels som representant och klient, den första var 24 april 2011. Under många år undrade jag varför jag inte känner mig älskad och varför jag separerade med konstellationen öppnades dörren till en ny värld. Jag fick flera insikter om hur djupt andra världskriget påverkade mina föräldrar, vi upplevde så mycket frånvaro och att de inte såg oss barn. Förståelse av vilken terror och chock som människan utsätts för i en ockupation och krigssituation. Jag fick förklaringen varför de inte hade någon tid för oss utan var djupt i sin smärta. Jag fick se mina styrkor, svagheter och förklaring till min egen skilsmässa. Efter ett tag gjorde jag en till konstellation för min mor, då kunde släppa min egen tolkning om henne, helt och hållet lämna det bakom mig. Mitt liv blev sundare.”

La Wida Warna
placeholder user

Som klient har jag häpnat över igenkänning inför de känslouttryck och reaktioner som kommer från representanterna, då de agerar mig och mina närmsta utan att egentligen veta så mycket om oss alls. Metoden löser upp knutar, ställer saker som hamnat fel tillrätta. En förståelse och ödmjukhet tar sin plats i mitt inre och jag tror alla är lika förvånade över vad de får bevittna under konstellationsarbetet. För alla springer vi från samma källa och det visar den underliggande dynamiken.

Jennifer följer och leder arbetet med en trygg och kärleksfull hand. Jag älskar att vara med under hennes konstellationer, då hon låter allt få ta sin tid, bli klart och helat.

Matilda Cederquist
placeholder user

Familjekonstellationen hjälpte mig att arbeta med rätt fokus, se med nya ögon på gamla tolkningar av konfliktsituationer och olika hinder, och framförallt betydelsen av de roller vi omedvetet styrs in i. Det kärleksfulla engagemang som genomsyrade sessionen gav ljus och inspiration att se, uppleva och förstå den kärlek som sammanbinder oss alla i familjen. Jag är djupt tacksam mot alla er som lånade ert känsloliv åt att gestalta min familjs öde på det vackra sättet.

Björn Klawitter
placeholder user

Trygghet, värme, tillit och kärlek är de första ord som kommer till mig när jag tänker tillbaka på min familjekonstellation. Kanske bara ord för andra...för mig väsentligheter för att jag ska våga öppna upp, väga känna och låta mig beröras. För mig står Jennifer för allt detta, och så mycket mer, och det kändes som en stor gåva att få genomföra min konstellation med henne som guide och konstellatör.

Jag visste inte så mycket om mina föräldrars historia och deras förflutna men med en enorm närvaro, genom att känna in och lita på sin intuition guidade Jennifer igenom hela min konstellation på ett beundransvärt sätt. Det blev så tydligt att mina föräldrar gjort sitt bästa efter de förutsättningar de fått med sig i livet. Jag landade i förståelse och tacksamhet. 

Jenny Poovi
placeholder user

Jag vill verkligen varmt rekommendera Jennifer som processledare! Hon har den unika förmågan att leda utan att styra! Det är verkligen en gåva. Med sin otroliga värme, lyhördhet och fulla uppmärksamhet gör hon processen och sökandet efter pusselbitarna mjuk och trygg och det blir roligt att upptäcka sig själv. Att delta i en familjekonstellation är en speciell upplevelse och det blir uppenbart hur intelligent livet är. Jennifer gör det möjligt, genom sitt lugn och genom att vänta in ögonblicken och vid precis rätt tillfälle ge vägledning, att upptäcka och vara mottaglig för den intelligensen. Så att vi kan nå klarhet i oss själva, våra relationer och omständigheter.

Caroline Edgren
Anna%20M_300_Web

En fantastisk resa att göra, jag kände mig trygg och hållen hela tiden. Jennifers närvarar med kärlek och ljus till 100 %. Detta gav mig läkning och förståelse på ett djupare plan. Jag rekommenderar varmt att göra en konstellation hos Jennifer.

Anna Malm
Mira%20W_300_Web

Det var en känslomässigt intensiv, intressant och klargörande ”process” som fick mig att komma till förståelse och efter det förlåtelse. Det kändes jätteskönt och befriande. Jennifer var en så fantastiskt närvarande och proffsig ledare! Jag är väldigt glad att jag gjorde konstellationen och just för henne!

Mira Wallbom
Caroline%20P_300_Web

Jag kan varmt rekommendera Jennifer. Hon leder familjekonstellationer på ett intuitivt och ödmjukt sätt med respekt, och det kändes tryggt att sessionen guidades av någon med så mycket erfarenhet.

Min egen familjekonstellation var som en resa i känslor, insikter, förståelse och kärlek. Jag bar med mig en stor frihetskänsla och en känsla av well-being.

Caroline Patay
placeholder user

Jag tycker det är enastående hur Jennifer jobbar med konstellationerna. Det är så prestigelöst, öppet, starkt och tryggt på en och samma gång.

Jag upplever att Jennifer bejakar allas olika impulser och samtidigt är jättetydlig med vad som står i fokus just där och då och vad som hör hemma hos någon annan eller i ett annat sammanhang. Ingen skam och skuld. Bara ordning och omtanke. Jag blir lika imponerad varje gång. Tack för att du delar med dig av din kunskap och erfarenhet.

Fredrik Persson
placeholder user

Att med ett öppet sinne möta sin egen eller någon annans bakgrund och de relationer som påverkat är spännande och lärorikt. Det är läkande på ett djupt känslomässigt plan som är svårt att förstå utan att själv upplevt det. Jag har varit både deltagare och satt upp min egen konstellation hos Jennifer. Hon är en mycket lyhörd och varm guide som låter processen leda. Jag kan starkt rekommendera familjekonstellationer för dem som är nyfikna på sina familjeband. Jag lyckades äntligen släppa en sorg som inte var min genom att mina släktrelationer fick ljuset på sig och möjlighet till läkande, något jag känner stor tacksamhet för.

Maria Goth
placeholder user

Så himla Tacksam för Jennifer och hela gruppen som deltog vid min familjekonstellation. Något av det absolut bästa jag gjort i hela mitt liv. Visst kan det vara läskigt att blotta sig så fullständigt men oboy vad det är värt det! Skördar fortfarande positiva förändringar i kroppen, hjärtat och sinnet.

Rekommenderar till ALLA som önskar förändring!

Jenny Rylin
Millan%20L_300_Web

Genom konstellationer har jag fått hjälp att se saker om mig och min familj som varit omöjliga att komma fram till hos en psykolog. Viktiga pusselbitar som gjort att jag kunnat förlåta och se mer ödmjukt på livet.

Att vara i rummet med Jennifer och se henne arbeta är magi. Där finns total intuition, säkerhet, värme, generositet och respekt.

Jag kan varmt rekommendera att ge dig själv en konstellation för att få klarhet i varför livet ser ut som det gör eller läka smärtsamma band i en relation eller familj.

Titti Emtefall
Åsa%20N_300_Web

Familjekonstellationer har djupgående förändrat och helat relationen till mina föräldrar, storebror, nuvarande familj och mig själv. Ett flöde av kärlek och lätthet har skapats oss emellan som jag aldrig tidigare trott vara möjligt och den processen (vilket jag upplever som mirakel) pågår än.

Jag är så djupt och innerligt tacksam för Jennifers intuitiva och helhjärtade ledande och rekommenderar varmt att delta, såväl som klient och representant.

Åsa Norberg
Cecilia%20H%202_300_Web

Familjekonstellationer har gett mig djupare insikt om mig själv och mina reaktionsmönster samt ökad förståelse för andras beteenden i nära relationer.

Jennifer har ett genuint engagemang för människans inre, stark intuition och förmåga att alltid se det viktigaste.

Sofie Söderström
Marie%20S_300_Web

Familjekonstellationen hjälpte mig att se och acceptera min mammas situation, hennes förutsättningar för att kunna möta mina behov. Jag kunde på djupet omfamna vad hennes mamma hade för förutsättningar. Så fantastiskt att vara observatör till sitt eget liv och vara del i att hela trasiga energiflöden i historien. Idag ser jag att även banden till min dotter helas i och med att jag jobbar med att hela mamma, mormor banden.

Jag kände mig väldigt hållen av Jennifer och kunde slappna av och överge mig till processen, trots att publiken var från Nyårsfestivalen på Ängsbacka. Jag inser att det skapade flera starka band som består. Ett helande i sig att jag vågade vara så sårbar mitt i festfestival.

Marie Söderblom
Susanne%20K_300_Web

Jag har deltagit som representant vid flera familjekonstellationer som Jennifer hållit i.
Min erfarenhet av familjekonstellationer är relativt stor då jag gjort min egen konstellation med två andra personer 20 och 10 år sedan, samt deltagit kanske i mer än 20 konstellationer. Min uppfattning är att Jennifer besitter de egenskaper som med stor fingertoppskänsla vägleder fram den sanning som vill visa sig, behöver framkomma för att helande ska ske.

Jennifer är starkt intuitiv, tydlig, bra ledare som ser igenom, bortom, anar något hon mjukt visar framåt mot. Hon är varm, ödmjuk och väldigt lätt att slappna av med, till att öppna upp sina stängda dörrar för. Jag kan innerligen rekommendera Jennifer som vägledare inom familjekonstellationsarbete.

Susanne Sushima Källström     
Renate%20R_Web_300

Jennifer håller en hög standard i att ställa upp en konstellation, hitta och tydliggöra ”tilltrasslingen”. Hennes strukturella tänkande, lyhördhet, varma personlighet leder sedan fram till vad jag upplever och förstår är så nära ”sanningen” man kan komma, samt till vad som är möjligt i förändring. Det är också imponerande att närvara i situationer då Jennifer har ”is i magen” för att vänta in sin ”inspiration” för att kunna ta nästa steg i konstellationen.

Jennifers konstellationer är fantastiska. Hennes sätt att hantera det som vi inte ser, men som ändå är där. Jag känner även en stor tacksamhet för metoden, att bli av med det tunga som inte är mitt utan min historias/släkts för att ge plats åt mitt eget liv.

Renate Reimann
Pravasi_300_Web

Tusen tack Jennifer för hur du hjälpte mig att se mönster i min familj som går så långt bak i tiden och fortfarande påverkar och har en roll in min familj, mönster som repeterar sig. Jag har jobbat med min personliga utveckling i 18 år och trodde kanske att jag har koll… och så fick jag syn på så mycket nytt tack vare din/min familjekonstellation. Jag känner mig också ödmjuk inför hur fin relation du har till de som du bjöd in till konstellationen och hur närvarande och inkännande de alla var. Det förvånar mig hur mycket tillit jag kände till alla i rummet då tillit inte är min starka sida, något jag jobbar på.

Tekla Utterström
Anders_300_Web

Familjekonstellationer är bland det mest “magiska” jag vet. Jag förstår inte hur det fungerar, men jag har varit med vid ett antal tillfällen, både som klient och representant, och ser hur det hjälpt mig få insikter om och perspektiv på det som format mig i min uppväxt.

Jennifer är en otroligt erfaren och skicklig ledare och håller i grupper på ett varmt, omsorgsfullt vis med mycket kärlek och uppmärksamhet. Jag kan varmt rekommendera henne!

Johan Krisár
Shama%20P_300_Web

Jennifer leder dem respektfullt med en intuitiv ödmjukhet. Allt får ta den tid sm behövs för att arbetet ska bli klart och helas. man vet aldrig vad som ska hända. Många gånger blir det en resa bland starka känslor, insikter, förståelse och kärlek. Löser upp problem och ställer det som hamnat fel tillrätta. Det är fascinerande att ta del av de klockrena känslouttryck och reaktioner från representanter som representerar olika familjemedlemmar utan att veta någon om ursprungsfamiljen. En djup tacksamhet uppstår efteråt.

Jag rekommenderar varmt Jennifers konstellationsarbete som innehåller trygghet, värme, tillit och kärlek.

Helena Alden
Anita%20S_300_Web

Familjekonstellationer ger möjlighet att ta in din och andras familjers dynamik, förstå mönster och se hur trauman består i generationer om inte erfarenheter blir sedda och accepterade. Att ge mig tid att lyssna på djupet ger mig mycket livskraft och låter mig finna ett stort lugn.

Det är spännande att medverka i familjekonstellationer. Som representant har jag fått uppleva många situationer och känslor som lärt mig mycket om mig själv och andra.

Jag känner stor tacksamhet till Jennifer som både är klok och dedikerad.

Göran Flodin
Titti%20E_300_Web

Jag har gjort familjekonstellationer flera gånger och jag tycker den terapiformen är oerhört givande. Det har gett mig förståelse för outtalade känslor som funnits i min familj. Jennifer är mycket duktig, omtänksam och närvarande. Har fått insikter som givit mig en ökad förståelse och mer frid i mina relationer. Är tacksam över de sessioner jag haft med Jennifer och jag slutar aldrig fascineras över hur bra metoden är och vad jag lär mig varje gång.

Ebba Horn
Madhu%20Å%202_300_Web

Det jag uppskattar med Jennifer som facilitator är hennes sätt att hålla i gruppen med mjukhet och tydlighet. Det finns en tillåtelse att låta rörelserna i systemen ta sin tid, att stagnation naturligt får komma i rörelse, fullödigt uttrycka sig och komma till sin rätta, harmoniska plats, att inget hoppas över eller skyndas på i stunden. Tillåtelsen att vänta in rörelsen vid just rätt tillfälle är något jag uppskattar stort med Jennifers facilitering.

Sandra Söderström
Anita%20S_300_Web

Allt är energi! Det blir så klart och förståligt för mig i familjekonstellationer. När jag som representant befinner mig i ”vetande fältet ” och blir den person jag representerar sker något som känns som mirakel.

Under Jennifers ödmjuka, kärleksfulla, trygga ledning rätas trassligheter ut, balans skapas och alla berörda hamnar på sina rätta platser. Helande äger rum.

Anita Söderberg
Millan%20L_300_Web

Att få vara deltagare är en gåva, först att få vara med om något stort och avgörande i någons liv. Att få möjlighet att själv få känna tryggheten och få se förklaringar på sin egen historia är bedövande galet fint men också jobbigt. Det hade gått men aldrig på ett så fint och kärleksfullt sätt som Jennifer guidar gruppen. När jag åker hem är jag helare än när jag kom oavsett om jag varit deltagare eller objekt. Brukar inte använda ordet magiskt men denna gång gör jag det med stolthet att fått vara en del av detta. Min insida har vuxit. TACKSAM!

Millan Limett
Madhu%20Å%202_300_Web

Observing
=
Understanding
=
Accepting
=
Loving
=
Healing

Madhu Åslund
Siv%20V_300_Web

Det är verkligen något utöver det vanliga att delta i familjekonstellationer och att sätta upp sin egen. Det är bara att hänga med, med ett öppet sinne. Att släppa egna tankar om hur någonting är eller borde vara och istället erfara en annans situationen med alla sina egna sinnen och känslor ger nya insikter och förundran varje gång. Jennifer leder med kunskap, erfarenhet och intuition vilket skapar en skön trygghet.

Siv Vimala Österlund
Marie_300_Web

Först vill jag tacka Jennifer för hennes kärleksfulla och proffsiga förhållningssätt på
min familjekonstellation. Det var ett stort arbete, som gjordes!!!
Så fint att det var många, som ville vara med och delta.
I nästan en vecka efteråt var jag hög. Förundrad, tacksam och också
med en känsla ”vem är jag nu”.
Nu har jag landat och jag är gladare, mera öppen, har energi, är mera nöjd med mig själv. Vågar sätta mera gränser, har en annan
Utstrålning, som flera har påpekat.
Kort sagt: ÄR MERA MARIE I HJÄRTA OCH SJÄL.

Marie
Lamitha_300_Web

Jennifer skicklighet att leda familjekonstellationer på, för det arbetet till en helt ny nivå. Hennes närvaro och seende inger också hopp om att gamla familjetrassel faktiskt går att läka.... Gick därifrån med nytt mod.

Lamhita Marita Jacobson
Emma%20M_300_Web

Jag blir lika starkt berörd varje gång jag är med i en konstellation. Denna fantastiska, kraftfulla metod som både ger insyn i tidigare generationer och har förmåga att knyta upp blockeringar från generationer tillbaka. Jag känner en djup tacksamhet för alla insikter om mig själv som denna metod givit.
Jag hade förmånen att vara med på Jennifers allra första egenledda konstellation och har sedan dess varit med på flera, både som deltagare och i form av egen konstellation.
Jennifer leder konstellationerna på ett varmt, nyfiket och enastående klarsynt sätt. Hon har en fantastisk förmåga att låsa upp blockeringar och föra processen framåt, samtidigt som hon ger utrymme för det som behöver läkas att få den tid som det behöver! Hennes varma och kärleksfulla sätt skapar trygghet och tillit i gruppen.
Jag kan varmt rekommendera Jennifer och hennes arbete!

Emma Mattisson
Pia%201_300_Web

För mig har det skapat förståelse för mig själv, min bakgrund och mina relationer till andra människor. Det har gjort mig fri från onödiga bördor och ödmjuk för min historia. Jag har varit deltagare på otaliga konstellationer och Jennifer har guidat mig igenom flera av mina egna konstellationer.
Förstås har mina egna konstellationer varit starka och gått på djupet i mig själv men även som deltagare på andras har jag haft oerhört starka upplevelser och viktiga insikter. Med Jennifer känner jag mig trygg, sedd och omhändertagen vilket är förutsättningar för att kunna nå ända in där goda förändringar kan ske på riktigt.
Tack Jennifer, från djupet av mitt hjärta, för att jag får följa med på denna resa med dig och alla andra som deltar

Pia Kollin
Camilla%20B_300_Web

Jennifer leder varje konstellation framåt på ett varsamt, tålmodigt, närvarande och lyhört sätt. Jag har många gånger undrat hur hon ska få ihop konstellationen, men hon har känslan och modet att våga vänta in vad som händer eller testa något oväntat. Och helt plötsligt händer något och konstellationen utvecklas framåt för att sys ihop och sen avslutas på ett vackert och kärleksfullt sätt. Det som kan ses som en omöjlig situation att lösa visar sig till slut ändå innehålla så mycket kärlek.

Jag är så tacksam för att jag har fått vara med både som representant och klient hos Jennifer.

Camilla Brage
Anna%20G_300_Web

Jag har varit med några gånger och blivit imponerad över hur lätt och säkert Jennifer leder arbetet med konstellationer. Trots att det blir mycket djupa resor, spännande och ofta väldigt känslosamt, känns spacet fullständigt tryggt och hållet. Allt kan ske, allt får lov att ske och på slutet har alla i rummet fått något med sig – inte sällan en positiv livsförändring. En fantastisk vacker metod som Jennifer ”är ett” med.

Shunya Anna Geiden
Johan%20H_300_Web

Familjekonstellationer har en förbluffande träffsäkerhet: Hur är det möjligt att deltagarna bara ”vet” och agerar utifrån familjedramer de inte har några förkunskaper om? Det händer verkligen något metafysiskt i ”fältet”, konstellationen. Jag har deltagit i konstellationer med en av de internationellt främsta på området och jag har deltagit i Jennifers, både som huvudperson och deltagare. Det är ingen skillnad: Jennifer tar oss med nästan omärklig, varsam hand till fältet, där allt blir synligt och läkning kan ske på djupet. Jag har sett de mest skeptiska pragmatiker ta del i detta på ett helt naturligt sätt. Har du aldrig provat en familjekonstellation, ska du prova med Jennifer. Detta är på riktigt.

Lou Rhenlund
Inkeri%20M_300_Web

Min familj är internflyktingar. Jag känner mig fri från gammal smärta skapat av andravärlds kriget. Jag är så glad över kärleken jag såg i generationer bakåt. Känner mig kärleksfull och lugn efter konstellationen. Jag har fått en ny ryggrad.

Inkeri Shantidasi Mattila
Olof%20M_300_Web

Processerna som Jennifer leder är inkluderande och inlyssnande vilket gör att värdefulla och ibland oväntande insikter kommer fram. De ger också en bra mix av lärande för både individen och för gruppen. Det upplever jag kommer från hennes flexibla processförmåga att arbeta utifrån en plan och vara lyhörd för det som uttrycks i rummet.

Olof Mark
Kristina%20H_300_Web

Tusen tack Jennifer för hur du hjälpte mig att se mönster i min familj som går så långt bak i tiden och fortfarande påverkar och har en roll i min familj, mönster som repeterar sig. Jag har jobbat med min personliga utveckling i 18 år och trodde kanske att jag hade koll… Dock så fick jag syn på mycket nytt tack vare min familjekonstellation. Jag känner mig också ödmjuk inför hur fin relation du har till övriga deltagare och hur närvarande och inkännande de alla var. Det förvånar mig hur mycket tillit jag kände till alla i rummet, då tillit inte är min starka sida.

Kristina Hagström
Mikael%20W%201_300_Web

Mitt hjärta är med Jennifer, hon är professionell i sitt arbete med människor. Jag har gjort familjekonstellationer med olika ledare och sällan mött en så inkännande och modig person när det gäller att lita till det intutiva i situationen. Jag är imponerad av Jennifers förmåga att plocka upp det mest finstämda, det tillbakahållna och kanske det gömda i varje familjehistoria. Med metodens hjälp vänder hon allt till fördel för alla.

Mikael Wennberg
Jenny%20H_300_Web

Efter varje session med Jennifer känner mig hel. Len på insidan. Och helt och hållet i min kropp. Inför nästan varje session kommer jag på mig själv med att vara uppe i huvudet och tänka.

- Vad ska jag prata om osv, men när jag sitter där så är det som att huvudet inte behöver vara med och tänka. Jag kan släppa allt. Jennifer leder mig alltid rätt, med en varm och trygg hand, rakt in i min kropp och låter den tala sitt språk. Allt är välkommet, på riktigt. Det är en enorm trygghet.

Efter mina sessioner har flera saker fallit på plats i livet, egentligen utan att jag "gjort" något åt själva problemet. Jennifers kärleksfulla och trygga närvaro gör att saker som legat gömt länge, vågar sig fram i ljuset. Man får en ärlig chans att möta sig själv och läka på djupet.

Jennifer har hjälpt mig otroligt mycket, med att hitta hem, hem till mig själv.

Jenny Gyllander
Helena%20A_Web_300

Jag har gjort en individuell session med konstellationer med Jennifer. Då använde vi oss av symboler istället för deltagare som i en vanlig familjekonstellation. Jag landade i tacksamhet och förståelse.

Tack vare Jennifers guidning i en kärleksfull och trygg atmosfär löstes till slut en stor inre konflikt upp. Med hjälp av symbolerna som representerade olika familjemedlemmar kunde vi se roten till mitt problem.

Även denna gång blev det en resa bland starka känslor, insikter, förståelse, kärlek och djup tacksamhet. Så viktigt att skapa balans, tillhörighet och att var och en får sin rätta plats. Jag kan varmt rekommendera individuella sessioner med familjekonstellationer.

Helena Aldén
Renate%20R_Web_300

Jag kan varmt rekommendera individuell konstellation med Jennifer. Så tydligt och mjukt följsamt för hon dig i dansen med dina erfarenheter.

Kerstin Edberg
Jenny%20H_300_Web

Efter varje session med Jennifer känner mig hel. Len på insidan. Och helt och hållet i min kropp. Inför nästan varje session kommer jag på mig själv med att vara uppe i huvudet och tänka.

- Vad ska jag prata om osv, men när jag sitter där så är det som att huvudet inte behöver vara med och tänka. Jag kan släppa allt. Jennifer leder mig alltid rätt, med en varm och trygg hand, rakt in i min kropp och låter den tala sitt språk. Allt är välkommet, på riktigt. Det är en enorm trygghet.

Efter mina sessioner har flera saker fallit på plats i livet, egentligen utan att jag "gjort" något åt själva problemet. Jennifers kärleksfulla och trygga närvaro gör att saker som legat gömt länge, vågar sig fram i ljuset. Man får en ärlig chans att möta sig själv och läka på djupet.

Jennifer har hjälpt mig otroligt mycket, med att hitta hem, hem till mig själv.

Jenny Gyllander
Helena%20A_Web_300

Jag har gjort en individuell session med konstellationer med Jennifer. Då använde vi oss av symboler istället för deltagare som i en vanlig familjekonstellation. Jag landade i tacksamhet och förståelse.

Tack vare Jennifers guidning i en kärleksfull och trygg atmosfär löstes till slut en stor inre konflikt upp. Med hjälp av symbolerna som representerade olika familjemedlemmar kunde vi se roten till mitt problem.

Även denna gång blev det en resa bland starka känslor, insikter, förståelse, kärlek och djup tacksamhet. Så viktigt att skapa balans, tillhörighet och att var och en får sin rätta plats. Jag kan varmt rekommendera individuella sessioner med familjekonstellationer.

Helena Aldén
Renate%20R_Web_300

Jag kan varmt rekommendera individuell konstellation med Jennifer. Så tydligt och mjukt följsamt för hon dig i dansen med dina erfarenheter.

Kerstin Edberg
Nima

I mitt professionella liv och sedan jag startade mitt företag, som har varit min passion, har jag haft utmaningar på vägen som de flesta entreprenörer har. Oftast såg jag orsaken och roten till dessa utmaningar och problem att de kom från andra externa källor än mig själv. En kollega, en partner, en kund, en konkurrent mm. Under min personliga resa kom jag i kontakt med Jennifer som med sin värme och kärlek stöttat mig på vägen. Under en biltur delade jag med henne mina tankar och utmaningar som var som störningar under den tiden. Vi kom fram till att ge dessa utrymme i ett konstellationsformat för att kunna se saker och ting från ett annat perspektiv.

Jennifer, med sin värme och kärlek, skapade sedan alla förutsättningar för att just skapa en konstellation som jag kände mig väldigt bekväm och trygg med. En miljö där man helt enkelt kan öppna sig, dela och känna sig omfamnad samtidigt. Min egen intention med konstellationen var att kunna se min egen roll i dramat. Konstellation blev djupare än så. Den gav mig en djupare förståelse och större bild än den jag först hade önskad.

Jag har redan rekommenderat Jennifer, hennes fina och otroligt viktiga arbete till många av mina nära och kära, både privat och professionellt. Detta kommer jag fortsätta sprida då jag starkt känner att alla på något sätt är i behov av att kunna komma ut från sitt eget huvud och historia för att kunna bokstavligen se saker och ting från ett annat och större perspektiv.

Jag är övertygad att i dagens samhällsklimat är det den här typen av arbete, som leder till förståelse och insikt, den verkliga lösningen på alla utmaningar och problem som vi möter. För att vi möter dem alltid inne i oss själva och inte utanför oss. Därför behöver vi också jobba med dem på egen hand istället för att se både problem och lösning utanför.

Nima Marefat,
Grundare och delägare
DigiExam
Tintin%20J%202_300_Web

Konstellationer är en fascinerande metod som inte kan beskrivas i ord, än minde begripas av intellektet. Det är något som behöver upplevas! 

Varje gång jag ska delta i en konstellation börjar mina tankar inledningsvis att tvivla på om det verkligen kan funka. Och varje gång häpnar jag snart över hur självklart och enkelt jag genom metoden får se och reda ut svårbegripliga eller knepiga relationer. Den synliggör sådant som undermedvetet legat i vägen för att relationerna ska kunna flöda smidigt. Med hjälp av Jennifers unika förmåga att skapa en trygg och icke-dömande atmosfär har jag kunnat kika på sådant som jag själv inte kunnat förstå, eller som varit utmanande att våga titta närmare på.

Det mest fascinerande är att konstellationerna inte bara fungerar för att se, förstå och reda ut privata relationer, t ex ärvda familjemönster. Metoden är minst lika värdefull för att begripa dynamiken i relationer i jobbet. Jag är väldigt tacksam för alla de insikter jag fått som både familjemedlem, chef och företagsledare. Jag kan varmt rekommendera Jennifers arbete.

Tin-Tin Jersild, Verksamhetsansvarig
Stiftelsen Rosendals Trädgård
Mats%20B_300_Web

För mig är det omöjligt att berätta för någon om vad konstellationsarbetet innebär, det måste upplevas. Efter det finns det massor att prata om. Jennifer är en fantastisk facilitator.

Mats Bjelkevik,
VD och entreprenör
Jonas%20sq

Jag har under lång tid haft meningsskiljaktigheter med min affärspartner kring vårt gemensamma bolag. Jag hade fastnat och insåg att jag behövde hjälp med att sortera mina tankar och beslut. Jag fick av en tillfällighet kontakt med Jennifer som föreslog att vi skulle sätta upp en konstellation. Från första kontakten så kände jag mig trygg och välkommen av Jennifer. Hon hanterade och ledde hela processen väldigt professionellt och med både fullständig närvaro och mycket värme. Konstellationen var otroligt djup, givande och gav dessutom svar på mycket mer än mina initiala funderingar. Det blev en ovärderlig källa till djupa insikter kring min egen roll i bolaget, min affärspartner och relationen till andra nyckelpersoner. Jag är väldigt tacksam för allt och rekommenderar varmt Jennifer för alla (privatpersoner såväl som företag och organisationer) som behöver stöd och hjälp i sina liv/arbetsliv.

Jonas Jansson,
Företagsledare och entreprenör
Ebba%20H_300_Web

Först och främst vill jag säga att jag blev förvånad över hur mycket som kom upp under konstellationen.
Jag fick en ökad förståelse för de olika parterna (i vårt fall partners i företaget), deras inre drivkrafter och önskemål.
Det var så oerhört intressant med alla olika relationer inom företaget. Fick klarhet och förståelse för andra.
Vi var i en konfliktsituation och det var svårt att tänka klart. Konstellationen gav klarhet, förståelse och empati och jag fick framför allt en större insikt i var jag stod och vad jag ville.

Skulle rekommendera alla företag som står inför en utmaning, förändringsarbete och/eller som bara vill utvecklas.

Ebba Horn,
VD och grundare
Agriton Sverige AB
Nathalie%202_300_Web

Vi gjorde en organisations konstellation för Nathalie`s Direct Trade när företaget just avslutat sin första sjuårs cykel. Jag hade känt under en tid att vi har kommit så långt vi kan med befintliga förutsättningar. Men nu behövde något relativt radikalt ske för att kunna fortsätta, dvs öka omsättningen, men vad? Jag sökte klarhet i riktning och om vi överhuvudtaget ska fortsätta med verksamheten. 

Konstellationen hjälpte mig att frigöra energi som varit kopplad till mina förfäder och jag fick bekräftelse på att vår affärsmodell har väldigt stabil grund. Det var viktigt. Det finns potential att förlösa i företaget. Min erfarenhet från konstellationer är att det är en kick-off på en process. Många gånger är det först efter en konstellation saker börjar hända. Det handlar även om att själv vara 100% öppen och mottaglig för olika input. Det kan vara människor som plötsligt introduceras för dig, eller som i vårt fall ett par event vi anmält oss till utan att veta exakt vad det ska ge, men vi kunde intuitivt känna att det fanns något som drog i oss dit. Organisations konstellationer är något jag varmt kan rekommendera om du vill få hjälp att se det som är “förbi” det synliga. Speciellt om du känner att företaget fastnat. Inför nästa sjuårscykel känner jag att företaget nu ändrar riktning mot bredare horisonter för att kunna växa. Konstellationen hjälpte oss att våga släppa på bromsen.

Jennifer håller ett väldigt fint och professionellt space och vi kan varmt rekommendera hennes varma hand och hjärta för er att låta er guidas genom.

Nathalie Aldana,
VD och grundare,
Nathalie’s Direct Trade AB

“There is a crack in everything. That’s how the light gets in."

Leonard Cohen