ENSKILD KONSTELLATIONSSESSION

Enskild konstellationssession

Jag gör även konstellationsarbete i enskilda sessioner, då arbetar vi med bordsymboler istället för att vi gör konstellationen i en grupp med deltagare. Vi tittar på din frågeställning eller problem utifrån ett systemiskt perspektiv.

Ett systemiskt perspektiv betyder att man ges möjlighet att se situationen i ett större perspektiv, se dolda dynamiker och nå en mycket djupare nivå än vår psykologiska bild som vi bär med oss. När man får den större bilden av situationen kan något i själen släppa taget om oss och vi har möjlighet att kliva ur negativ bindning eller nedåtgående spiral som pågår och påverkar våra liv. Vi kan lämna den gamla identiteten och ge plats för något nytt att hända. 

En konstellation kan leda till en möjlig lösning, oftast på ett helt nytt sätt än vad vårt intellekt kan tänka ut. Ofta får vi tillgång att se roten till problemet som du upplever. Konstellationen kan handla om din familj eller ditt arbetsliv.

Pris för klientplats är 1.800 kronor, tiden för en enskild konstellation är upp till 2 timmar.

Jenny%20H_300_Web

Efter varje session med Jennifer känner mig hel. Len på insidan. Och helt och hållet i min kropp. Inför nästan varje session kommer jag på mig själv med att vara uppe i huvudet och tänka.

- Vad ska jag prata om osv, men när jag sitter där så är det som att huvudet inte behöver vara med och tänka. Jag kan släppa allt. Jennifer leder mig alltid rätt, med en varm och trygg hand, rakt in i min kropp och låter den tala sitt språk. Allt är välkommet, på riktigt. Det är en enorm trygghet.

Efter mina sessioner har flera saker fallit på plats i livet, egentligen utan att jag "gjort" något åt själva problemet. Jennifers kärleksfulla och trygga närvaro gör att saker som legat gömt länge, vågar sig fram i ljuset. Man får en ärlig chans att möta sig själv och läka på djupet.

Jennifer har hjälpt mig otroligt mycket, med att hitta hem, hem till mig själv.

Jenny Gyllander
Helena%20A_Web_300

Jag har gjort en individuell session med konstellationer med Jennifer. Då använde vi oss av symboler istället för deltagare som i en vanlig familjekonstellation. Jag landade i tacksamhet och förståelse.

Tack vare Jennifers guidning i en kärleksfull och trygg atmosfär löstes till slut en stor inre konflikt upp. Med hjälp av symbolerna som representerade olika familjemedlemmar kunde vi se roten till mitt problem.

Även denna gång blev det en resa bland starka känslor, insikter, förståelse, kärlek och djup tacksamhet. Så viktigt att skapa balans, tillhörighet och att var och en får sin rätta plats. Jag kan varmt rekommendera individuella sessioner med familjekonstellationer.

Helena Aldén
Renate%20R_Web_300

Jag har varit på flera Individuella sessioner med Jennifer. Upplevde vid varje tillfälle att jag hade hennes fulla uppmärksamhet. Genom sin sensitivitet och lyhördhet har hon vid varje tillfälle lyckats att ringa in den aktuella problematiken som "brunnit" vid tillfället för sessionen.

Blockeringar har blivit belysta och kommenterade. Ibland även ur en oväntad vinkel. Känslor i mig har svarat. Förträngda minnen har poppat upp och blivit en “Aha!" upplevelse.

Jennifer har bidragit till att jag har blivit mer medveten om mig själv på ett annat sätt än vad jag har varit tidigare. Jag hade t ex inte en aning om att jag använder min kropp och gester när jag pratar och jag vet numera att mina omedvetna rörelser kan ha en inre betydelse. Tror att jag har blivit lite intressantare i mina egna ögon. Jag känner en trygghet i att Jennifer med sin kompetens och flexibilitet i tekniker och engagemang kan lotsa mig ut ur "dimman" till någon form av förändring. Förändring är mitt mål.

Renate Reimann

“There is a crack in everything. That’s how the light gets in."

Leonard Cohen